Är det värt köpa Holidayphone kort eller ska man krångla med Airtel prepaid på plats?

Är det värt köpa Holidayphone kort eller ska man krångla med Airtel prepaid på plats?

Såg denna reklam och man undrar ju vilka påslag de har fast man slipper ju bekymra sig och man har ju ett svenskt telefonnummer så man är enkel att nå. Många fördelar men verkar ganska dyrt om man ska ex ha 4GB data till då det hamnar på totalt 628kr.

Så vad tycker ni? Är det värt för att slippa krånglet på Delhi flygplats när man landar?
Får man ens kortet fungera direkt då?

http://www.holidayphone.se/kontantkort-indien.html?gclid=CM3tyObJgroCFcF6cAodWjMA1Q

Kommentarer

Re: Är det värt köpa Holidayphone kort eller ska man krångla ...

Hej, jag är just nu i indien och ska göra en liten rundtur.du kan läsa min bogg som just nu har nya inlägg. Du kan också vänta och sticka till någon av affärerna som ligger dig nära. Ta bara en riktig affär o inte nåt litet skjul. Det kan ta en halv dag innan ditt 3G faller in ordentligt. Ska du resa mellan flera stater så måste du ha både datapaket odataroaming på. Jag hade siktat på att kolla in tatadocomo eller airtel, men blev ilurad att dessa båda funkar vissa dagar o inte andra osv medans vodaphone var mycket säkrare o mer heltäckande. Nu har jag bara rört mig från dehli till Jaipur. Men det funkade fint. bara det att jag inte hade dataroaming på. Så det kan vara såna smågrejer som gör att man bör ha nära till hjälp. vodaphone har dessutom en bra fungerande tjatt på hemsidan. När jag registrerade mig fick jag 10g ist f 5g som jag köpt för 1200Rp, själva kortet kostade ca 700Rp. Sen måste du ha en pratcredit. Den får inte ta slut för då tar allt slut. Lätt att fylla på online eller med kod som man köper överallt. Det funkar bra. Jag har laddat upp 25 foton på en gång o hyfsat snabbt. Du ska ha kopia pass o visum o personbevis helst på engelska för adressens skull. +1foto passformat.