Gårdagens dagens bild

Henrics blogg

Det här med dagens bild verkar inte vara min grej, det börjar snarare bli ett undantag att det blir någon fotografering men det kanske räcker med att komma med dagens bild när jag har tid och igår var jag ut vid min komps projekt, D.a.a.n. D.a.a.n är ett projekt som bland annat arbetar med utbildning och liknande ute i byarna runt Udaipur, ett projekt som jag och Anso är delvis involverade i. Hur som helst, när jag satt där med ungarna såg jag ett par kameler som gick upp för en kulle en bit från centret, det måste ju förevigas. Tyvärr håller ju inte mitt teleobjektiv längre, autofokusen är trasig och likaså bländaren samt att det är lite lätt trasigt rent allmänt. Dvs, att få skarpa och bra bilder är snarare ett undantag än något normalt. Utöver kamelerna var jag tvungen att ta en bild på våra ekorreungar som precis börjat lämnat balkongen för att utforska trädet på gården. Han ser lagom stirrig ut :)

Bildgalleri
Ekorreunge
Kameler på tur