Kontrasternas land. Ja,nu har jag landat mitt i det.

 Konstnär på väg

Min forsta dag och natt i New Dehli var onekligen en chock i kontraster. Jag hamnade i en varld bortom tiden eller kanske jag skulle saga, jag tog ett kliv bakat i tiden. Dock hamnade jag lite eller mycket  fel for jag kunde knappt andas.

Eftersom det ar lite svart att skriva utan svenska prickar , skrev  jag pa engelska i min blogg: http://sverigeosju.blogspot.in/2012/11/the-smell-of-sesame.html

Raddaren i noden blev Mony from BnB Chrysalis. Puh. Vilken borjan pa en efterlangtad resa.

Jag repeterar vad jag skrev i forumet:

Jag haller med i samtliga lovord angaende BnB Chrysalis och Mony. Fantastiskt serviceminded man och mycket trevlig. Bnb ar som att komma hem, ren och fräsch och trevliga rum. Alla som arbetar har är vänliga och ej att forglomma , komplimang till kocken. Fantastiskt god mat. Internet fungerar utmärkt. Rekommenderas varmt!

Jag kommer att vara den mannen evig tacksam for att han hämtade mig fran platsen jag hamnade forsta dagen jag kom till New Dehli. Efter ett mail till Mony, han ordnade rum , hamtade mig, visade mig runt i New Dehli och fick mig att se Indien fran dess ljusa sidan.