Man ska ha husvagn - om Keralas turistmyndigheter får välja

Det är inte bara Galenskaparna som tycker att man ska ha husvagn, nu delas den idén också av Keralas turistmyndigheter.  Kerala Tourism har redan spanat in några amerikanska lättviktsvagnar på nära 10 meter som man tror skulle passa projektet.

Backwater i Kerala

Två sovrum, toalett, dusch på utsidan och ett kök ska tillsammans med flera friluftsaktiviteter locka turisterna. I vagnarna kommer minst sex personer kunna sova och det ska ändå finnas plats för cyklar, kanoter eller annat som kan vara intressant.

Man ser två olika alternativ för transporten av vagnen. För den våghalsige är självköralternativet det mest intressanta och ekipaget kommer utrustas med GPS-sändare så att man kan se till att vagnen inte kommer på villovägar. Är du mer bekväm ser turistmyndigheten ett annat alternativ men chaufför och kock i paketet.

Det myndigheterna ser som det unika i projektet är att man nu lätt kan spendera en natt eller två på något vackert ställe där man inte har byggt eller kan bygga hotell.

Vad tycker du? Skulle du kunna tänka dig en husvagnssemester i Kerala eller tycker du hela idén är dålig? Kommentera gärna nedan.

Källa:
Times of India

Läs mer:
Resguide till Kerala

Kommentarer

Re: Man ska ha husvagn - om Keralas turistmyndigheter får välja

Varför inte.... låter ju lite coolt... ;-)

Re: Man ska ha husvagn - om Keralas turistmyndigheter får välja

Jag är ganska van vid trafiken här i Indien men jag tror inte jag skulle våga dra en 10 meter lång husvagn på bergsvägarna i Kerala. Men det klart, med egen chaufför och kock vore det kanske skoj att testa någon gång. Hoppas bara det inte innebär för stort slitage på naturen och ökad nedskräpning.