Med Segway genom Delhi

Har du länge drömt om att ha hjul istället för fötter och även drömt om att resa till Indien? Då har det nystartade Segway Tour India lösningen för dig. Nu kan du nämligen besöka området runt India Gate i Delhi på en Segway. Antalet turer kommer utökas i framtiden och erbjudas på många andra historiska platser i nationens huvudstad, Delhi.

India Gate i Delhi
India Gate, ett av monumenten under rundturen

Med på turen följer det även med en guide och en person som ska se över säkerheten. Obligatorisk hjälm, knä- och armbågsskydd med mera ska också öka säkerheten för föraren i den livliga Delhi-trafiken. Alla turer börjar med en lektion varpå återstoden av de 45 minuterna går åt till själva rundturen.

Själva turen bör förbokas för att försäkra plats och är öppen för barn och vuxna över 12 år och som väger mellan 45 kg och 100 kg.

Läs mer:

Segway Tour India
Reseguide till Delhi

Kommentarer

Re: Med Segway genom Delhi

Jag kan verkligen rekommendera turen, det var hur kul som helst att susa fram bland andra stirrande turister. Vi valde en kvällstur vilket gjorde att vi tyvärr inte fick åka in vid India Gate men det gjorde inte så mycket eftersom alternativet varit att gå upp vid 5 på morgonen. Priset tyckte jag var i dyraste laget för att vara Indien, 1630 rs på helgen och 1330 rs på vardagar, men det är ändå billigare än motsvarande tur i Sverige. Vi var dessutom ensamma i gruppen vilket kändes lyxigt!