Framme i Sikar

Volontär i Indien

Anlande tidigt igar morse till Dehli, vantade in fler volontarer och akte till Sikar, en lang resa med sex trotta volontarer som sov fran och till i bilen. Nar vi var framme fick vi vara rum, jag delar med tva andra tjejer. For mig ar det en provning att dela med andra som ar van att bo sjalv, men det kommer sakert ga bra, jag ar ju som tur ar ganska anpassningsbar! Efter uppackning blev det middag, traditionell indisk sadan, den smakade jattebra. Sedan hade vi ett kort informations mote och tidigt i sang efter det, alla var supertrotta!

Idag har vi umgatt en hel del och lart kanna varandra, gick bl a en gemensam promenad i omgivningen. Efter lunch akte vi till byn Sikar for att shoppa arbetsklader, tradionella indiska klader och jag ar supernojd med mitt val, inte gjorde det ont i planboken heller...

Imorgon ska vi till Banjara Basti, dar vi ska jobba, for att fa en rundvandring och info om de olika projekten AVI har och darefter ska vi bestamma oss for vilket projekt vi vill delta i, ska bli mycket spannande, det ar ju darfor vi ar har.

Jag aterkommer med info om projekten och hur det gar i nasta inlagg.

Cool Cu!

Bildgalleri
Arbetsklädd
Delade rum med två andra tjejer.
Campen
Nya byggnaden
Sikar
Common room
Datorplatsen i common room

Kommentarer

Re: Framme i Sikar

Låter spännande Liselott! Följer dig hemifrån regnet.... =)

Re: Framme i Sikar

Men gud vad skönt att veta att du kommit fram och att allt är som det ska.(förhoppningsvis) Och att tillgång till dator inte verkar helt borta. Ser fram emot att följa dig på din resa. Ha det så bra och njut av din tid. Kram på dig.

Re: Framme i Sikar

Skönt att höra att allt har gått bra! Kul att kunna följa dig på ditt äventyr. Kram Johan

Re: Framme i Sikar

Jätteskoj att du äntligen är framme och igång! Ser fram mot att läsa mer om projektet och organisationen!