20 dagar kvar

sofer960

Det är inte ens ett år sen vi gjorde vår första Indienresa. Vi gled in på ett bananskal kan man säga.

 

Jag jobbade som kriminalvårdare och hade två kollegor som hade besökt Indien, Goa närmare bestämt. Vi jobbade några pass ihop under julen och jag blev helt såld. Åkte hem och föränkrade hos sambon för att sedan boka t o r till Mumbai i februari. Vi stannade i Indien i nästan en månad. Gjorde "Indien light" som vissa kallar det. Alltså Mumbai-Goa-Kerala. Det sa bara pang så var vi sålda. Under taxiresan från flygplatsen till Fort hade jag bestämt mig, jag kommer älska Indien!

 

Så nu sitter vi här, med resplaner. Den här gången har vi drygt två månader på oss. Vi flyger till Delhi och ser oss omkring lite i norr innan vi tar oss neråt i landet.

 

Just nu jobbar vi med Lackadiverna-tillståndet. Det är lite tålamodsprövande..

 

Jag har bloggat under tidigare resor och tänkte att jag kan ge det en chans. Om någon vill läsa:)

Bildgalleri
20 dagar kvar
20 dagar kvar
20 dagar kvar

Kommentarer

Re: 20 dagar kvar

Självklart vill vi läsa och följa resan! Lycka till, snart är det dags :)