Volontärresor

Volontärresor

Volontärresor är en resebyrå som ordnar resor till olika länder runt om i världen. Det som skiljer Volontärresor från andre resebyråer är att man här reser iväg för att arbeta inom olika volontärprojekt. Resorna och övriga avgifter bekostas av deltagarna själva istället för någon organisation.

I Indien behövs hjälp med undervisning i matematik samt engelska för barn i årskurs 1-5. Den enda förkunskapen som krävs av volontären är engelska. Du kan även välja att arbeta med miljö, sjuk- och hälsovård eller med barnhem.
Åk som volontär och gör något annat än du är van vid på din semester! Dina kunskaper och erfarenheter uppskattas och behövs. Att hjälpa gatubarn till en bättre framtid, undervisa engelska i en byskola eller att hjälpa till med skötseln av ett naturreservat är inte bara en möjlighet att lära känna en annan kultur, ett annat språk och att få vänner för livet. Du bjuder också på dig själv - dina erfarenheter och din omtanke. Räkna med att du vidgar dina vyer och vinner självkänsla efter en volontärvistelse. Du kommer att komma hem med många otroliga upplevelser i bagaget.

Välkommen med på en resa som gör skillnad!

Läs mer om vårat jobb i Indien HÄR.

Mer information om de olika projekten samt kostnader med mera:

Volontärresor AB
Folkungagatan 122
116 30 Stockholm
Tel. 08-23 93 00

Öppettider:
Måndag - Torsdag kl. 9-17
Fredag 9-16

E-mail: info@volontarresor.se
http://www.volontarresor.se